problemy ze zdrowiem

Bomka

problemy ze zdrowiem

Post autor: Bomka »

Od jakiegoś czasu mam takie dziwne uczucie w gardle. Czytałam tutaj aptekagalen/pl/blog/flegma-w-gardle o flrgmie w gardle. Zastanawiam sie czy to moze być to i czy to minie. Ktoś z was też coś takiego miał ?

lasek

Re: problemy ze zdrowiem

Post autor: lasek »

Problemy ze zdrowiem można mieć różnego typu. Wszystko zależy od tego co nam konkretnie dolega. Bo moja znajoma szuka dobrego lekarza specjalizującego się jako chirurg . Myślałam, że to w cale takie trudne nie będzie ale sądzę, że jak jej pomogę w poszukiwaniach to uda jej się w końcu znaleźć bardzo dobrego i konkretnego chirurga. Bo co jak co, ale w internecie dużo łatwiej jest znaleźć namiary na bardzo dobrego lekarza.

Mika

Post autor: Mika »

Moja Babcia ma ostatnio problemy z ciśnieniem. Nie wiem czy to od tego ciągłego siedzenia w domu czy faktycznie będzie trzeba poważniej się temu przyjrzeć. Będzie miała robiony holter więc dowiemy się czegoś więcej. Na chwilę obecną postanowiłam kupić jej na Dzień Babci porządny aparat do mierzenia ciśnienia, który znalazłam na stronie magazyn.ceneo/pl/artykuly/praktyczny-prezent-dla-babci . Takie monitorowanie ciśnienia w tym wypadku jest mega ważne.

makatka

Post autor: makatka »

Oczywiście,wszystkie dolegliwości trzeba konsultować z lekarzem,ale czekając na wizytę możemy zażywać różnego rodzaju suplementy.
Ważne jest też przy wszelkiego rodzaju chorobach zażywanie probiotyków naturawit/pl/pol_m_Probiotyki-3215.html które mają pozytywny wpływ na funkcjonowanie organizmu ludzkiego.
Zwiększają wchłanianie witamin i minerałów, usprawniają proces trawienia,odbudowują florę bakteryjną,np.po długotrwałej antybiotykoterapii.

Bomka

Post autor: Bomka »

Zdrowa dieta to jedno a korzystanie z suplementów to drugie. Według mnie warto wspomagać się takimi rzeczami i je stosować. Mnie znajomi namawiają na sklepzycia/pl/kurkuma . Czytałam już kiedyś o właściwościach kurkumy i uważam, że warto.

bulba

Post autor: bulba »

Kazdego predzej czy pozniej dopadna jakies problemy zwiazane ze zdrowiem. Ja obecnie staram sie jakos pozbyc wirusa hpv.. stosuje zel papilocare, ktory wspomaga leczenie i zapobiega rozprzestrzenianiu sie wirusa. Mam nadzieje, ze jak zrobie badania kontrolne to bedzie juz wszystko ok

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Kiedy pojawiają się problemy ze słuchem, warto rozważyć ofertę Audio Medika w Białymstoku - https://audiomedika.pl/ . Firma zapewnia bezpłatne badanie słuchu, które pozwala na dokładne określenie rodzaju i stopnia niedosłuchu oraz dobór odpowiednich aparatów słuchowych. W ofercie znajdują się tanie aparaty słuchowe oraz nowoczesne, niewidoczne modele, które gwarantują dyskrecję i komfort użytkowania.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Problemy zdrowotne dotykają nas w bardzo rózny sposób. W ostatnich latach dużo się mówi i niestety wiele osób ma problemy z alergią. Pochodną dolegliwością alergii jest katar alergiczny. Alergicy po pierwsze powinni wykonać testy alergiczna a następnie dokładnie poznać kalendarz pylenia dla alergików .Dzięki temu dużo łatwiej będzie im walczyć z dolegliwościami alergicznymi.

tomala

Post autor: tomala »

Dzięki zabiegom medycyny estetycznej można poprawić sobie zarówno wygląd, jak i zdrowie. W klinice Neonia z Krakowa znajdziecie między innymi zabiegi pozwalające na usunięcie worków pod oczami: https://neonia.com.pl/usuwanie-workow-pod-oczami/ . Uważam, że warto się zainteresować bliżej.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

jak sobie radzicie?

ODPOWIEDZ