Kosmetyki do makijażu
Kosmetyki do makijażu
Cześć kobietki
Lubicie się malować? Ja niestety należę do grona tych kobiet, które bez makijażu nie wyjdą z domu. Jakoś już przyzwyczaiłam się do tego i ciężko mi od tego odejść. Jeżeli szukacie fajnego miejsca w którym kupicie świetnej jakości kosmetyki do makijażu to znajdziecie je z pewnością na perfumesco/pl/makijaz .

Re: Kosmetyki do makijażu
Zarówno kosmetyki do makijażu jak i wysokiej jakości akcesoria do ich nakładania możecie znaleźć tutaj - drogeria/pl/pedzle-do-podkladu Porządne akcesoria to podstawa do tego, żeby makijaż był wykonany precyzyjnie oraz długo się utrzymywał na twarzy. Sama też mam zamiar trochętakich akcesoriów nabyć, bo moje już trochę się wysłużyły.
Odkąd kupiłam podkład Eveline Better Than Perfect nie wyobrażam sobie używać innego do codziennego makijażu. Bardzo jestem zadowolona z jego naturalnego wykończenia i dobrego krycia.
A powiedzcie mi, czy uzywacie bazy pod makijaz? Jesli tak,to jakiej?
Taak!! Baza pod makijaż jest super
fajnie nawilza i utrwala
moim zdaniem warto stosowac

a ktora baze warto kupic? bo sporo tego jest
Ja mam taką notino/pl/revlon-cosmetics/photoready-baza-pod-podklad/p-505432/ mega jest! zwiększa trwałosc makijazu i wypełnia pory, dla mnie idealna
Myślę, że makijaż powinien być porządnie wykonany, dlatego jakość kosmetyków ma tutaj duże znaczenie. Jeśli chodzi o podkład, to warto postawić na ten drogeria/pl/podklady/loreal-infaillible-24h-fresh-wear-podklad-200-golden-sand . Zawiera on witaminę C i kwas hialuronowy, dzięki czemu cera jest nawilżona i odzyskuje blask. Nie pozostawia też efektu maski, a utrzymuje się naprawdę długo, bo nawet do 32 godzin.
Polecam zajrzeć do tego artykułu: nowafarmacja/pl/blog/makijaz-permanentny-brwi-metody-gojenie-i-przeciwwskazania . Poczytacie tam więcej właśnie o makijażu permanentnym. Moim zdaniem jest to bardzo wygodne rozwiązanie.
co wybieracie?