Kosmetyki do makijażu

Mika

Kosmetyki do makijażu

Post autor: Mika »

Cześć kobietki :) Lubicie się malować? Ja niestety należę do grona tych kobiet, które bez makijażu nie wyjdą z domu. Jakoś już przyzwyczaiłam się do tego i ciężko mi od tego odejść. Jeżeli szukacie fajnego miejsca w którym kupicie świetnej jakości kosmetyki do makijażu to znajdziecie je z pewnością na perfumesco/pl/makijaz .

Ninna34

Re: Kosmetyki do makijażu

Post autor: Ninna34 »

Zarówno kosmetyki do makijażu jak i wysokiej jakości akcesoria do ich nakładania możecie znaleźć tutaj - drogeria/pl/pedzle-do-podkladu Porządne akcesoria to podstawa do tego, żeby makijaż był wykonany precyzyjnie oraz długo się utrzymywał na twarzy. Sama też mam zamiar trochętakich akcesoriów nabyć, bo moje już trochę się wysłużyły.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Odkąd kupiłam podkład Eveline Better Than Perfect nie wyobrażam sobie używać innego do codziennego makijażu. Bardzo jestem zadowolona z jego naturalnego wykończenia i dobrego krycia.

bulba

Post autor: bulba »

A powiedzcie mi, czy uzywacie bazy pod makijaz? Jesli tak,to jakiej?

ineza

Post autor: ineza »

Taak!! Baza pod makijaż jest super :) fajnie nawilza i utrwala :) moim zdaniem warto stosowac

bulba

Post autor: bulba »

a ktora baze warto kupic? bo sporo tego jest

ineza

Post autor: ineza »

Ja mam taką notino/pl/revlon-cosmetics/photoready-baza-pod-podklad/p-505432/ mega jest! zwiększa trwałosc makijazu i wypełnia pory, dla mnie idealna

Felka

Post autor: Felka »

Myślę, że makijaż powinien być porządnie wykonany, dlatego jakość kosmetyków ma tutaj duże znaczenie. Jeśli chodzi o podkład, to warto postawić na ten drogeria/pl/podklady/loreal-infaillible-24h-fresh-wear-podklad-200-golden-sand . Zawiera on witaminę C i kwas hialuronowy, dzięki czemu cera jest nawilżona i odzyskuje blask. Nie pozostawia też efektu maski, a utrzymuje się naprawdę długo, bo nawet do 32 godzin.

tomala

Post autor: tomala »

Polecam zajrzeć do tego artykułu: nowafarmacja/pl/blog/makijaz-permanentny-brwi-metody-gojenie-i-przeciwwskazania . Poczytacie tam więcej właśnie o makijażu permanentnym. Moim zdaniem jest to bardzo wygodne rozwiązanie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

co wybieracie?

ODPOWIEDZ