ja kupiłam niedawno mieszkanie w Szczecinie wszystko fajnie tylko, że mieszkanie jest w stanie deweloperskim i teraz trzeba je urządzić A to nie lada wyzwanie bo ma prawie 90 metrów kwadratowych haha Może macie namiary na jakiś fachowców? O projektancie wnętrz też myślałam. z góry dzięki za pomoc
No to gratki oppa z powodu zakupu mieszkania a jesli chodzi o rozwiązanie Twoich problemów to zerknij sobie na ofertę firmy NMSzczecin projekt.nmszczecin/pl/. Tu masz full pakiet i projektanta, który zrobi aranżacje i projekt a ktory potem dopilnuje ekipy, która będzie go realizować Ich mieszkania wyglądają jak z katalogu
Jeśli chodzi o wykończenie mieszkania to ja serdecznie polecam tanie remonty Warszawa Dawid Popławski: tanieremonty.warszawa/pl/ . Jest to świetna firma, z której usług korzystałam. Bardzo sprawnie poradzili sobie z moim remontem.
Większość osób decyduje się na zakup mieszkania na kredyt. Mało kto może sobie pozwolić na zakup mieszkania za gotówkę. Oczywiście wzięcie kredytu nie jest wcale łatwą sprawą dlatego warto skorzystać z usług doradcy kredytowego. Ja zdecydowałam się na firmę Solemo Finanse i jestem bardzo zadowolona. Poczytajcie o nich więcej na stronie solemofinanse/pl/ .
Kupno mieszkania to poważna decyzja dlatego warto poważnie ją przemyśleć. Bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o Lublin ma w ofercie deweloper Żagiel Dom: zagieldom/pl/ . Polecam wziąć pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o wyborze mieszkania.
A co myślcie o kupieniu mieszkania dwupoziomowego? My się z narzeczonym właśnie zastanawiamy, bo dostaliśmy ofertę zakupu, ale takiego do remontu. Najbardziej obawiam się o schody, które z pewnością trzeba będzie wymienić na nowe. Wdziałam galerię rozwiązań tej firmy drewdom/com/pl/schody-drewniane i bardzo mi się podobają. Nie jesteśmy jeszcze zdecydowani, czy będą nowoczesne, czy też klasyczne.
Jakoś nigdy wcześniej nie myśleliśmy o mieszkaniu. Co dom jednak, to dom. I pójdziemy na budowę, bo kupno też jest niepewne. Mamy już projekt Doskonały 2 mgprojekt/com/pl/doskonaly-2 na oku. Może ktoś z Was według niego buduje?
Jeśli chodzi o duże mieszkania w Warszawie, to ja ostatnio znalazłam ofertę Miasteczka Greenwood ( miasteczkogreenwood/pl/ ) . Jeszcze nie wiem, czy się na nie zdecydujemy, ale te mieszkania na razie nam się najbardziej podobają. Bardzo blisko są szkoły i przedszkola, a także dużo zieleni, no i dla nas bardzo ważne – plac zabaw na terenie osiedla. Niektóre już są gotowe do odbioru, więc jak ktoś szuka czegoś na teraz, to polecam się zainteresować właśnie tym osiedlem
Ja kupując mieszkanie zdecydowałam się na pomoc rzeczoznawcy. Z polecenia dostałam namiary na kancelarię Sipex - rzeczoznawcy.net/pl/rzeczoznawca-bielsko-biala/ . Ja również ich polecam. Zleciłam wykonanie operatu szacunkowego. Szybko dostałam co chciałam i od razu wiedziałam na co się decyduję. Bardzo udana współpraca i ogromna pomoc ze strony kancelarii Sipex.
Mnie interesowało znalezienie mieszkania w dobrej lokalizacji w Szczecinie. Z portali nieruchomości to w dobryadres/pl/ofertynieruchomosci/mieszkania według mnie jest sporo interesujących ofert. Nawet na ich stronie ich oferty się dobrze przegląda, wszystko opisane, sporo zdjęć.