Mieszkanie kupno

oppa

Re: Mieszkanie kupno

Post autor: oppa »

ja kupiłam niedawno mieszkanie w Szczecinie :) wszystko fajnie tylko, że mieszkanie jest w stanie deweloperskim i teraz trzeba je urządzić :) A to nie lada wyzwanie bo ma prawie 90 metrów kwadratowych haha :) Może macie namiary na jakiś fachowców? O projektancie wnętrz też myślałam. z góry dzięki za pomoc :)

saena

Post autor: saena »

No to gratki oppa z powodu zakupu mieszkania :) a jesli chodzi o rozwiązanie Twoich problemów to zerknij sobie na ofertę firmy NMSzczecin projekt.nmszczecin/pl/. Tu masz full pakiet i projektanta, który zrobi aranżacje i projekt a ktory potem dopilnuje ekipy, która będzie go realizować :) Ich mieszkania wyglądają jak z katalogu :)

milda

Post autor: milda »

Jeśli chodzi o wykończenie mieszkania to ja serdecznie polecam tanie remonty Warszawa Dawid Popławski: tanieremonty.warszawa/pl/ . Jest to świetna firma, z której usług korzystałam. Bardzo sprawnie poradzili sobie z moim remontem.

tomala

Post autor: tomala »

Większość osób decyduje się na zakup mieszkania na kredyt. Mało kto może sobie pozwolić na zakup mieszkania za gotówkę. Oczywiście wzięcie kredytu nie jest wcale łatwą sprawą dlatego warto skorzystać z usług doradcy kredytowego. Ja zdecydowałam się na firmę Solemo Finanse i jestem bardzo zadowolona. Poczytajcie o nich więcej na stronie solemofinanse/pl/ .

tamara

Post autor: tamara »

Kupno mieszkania to poważna decyzja dlatego warto poważnie ją przemyśleć. Bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o Lublin ma w ofercie deweloper Żagiel Dom: zagieldom/pl/ . Polecam wziąć pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o wyborze mieszkania.

Reatka

Post autor: Reatka »

A co myślcie o kupieniu mieszkania dwupoziomowego? My się z narzeczonym właśnie zastanawiamy, bo dostaliśmy ofertę zakupu, ale takiego do remontu. Najbardziej obawiam się o schody, które z pewnością trzeba będzie wymienić na nowe. Wdziałam galerię rozwiązań tej firmy drewdom/com/pl/schody-drewniane i bardzo mi się podobają. Nie jesteśmy jeszcze zdecydowani, czy będą nowoczesne, czy też klasyczne.

mind

Post autor: mind »

Jakoś nigdy wcześniej nie myśleliśmy o mieszkaniu. Co dom jednak, to dom. I pójdziemy na budowę, bo kupno też jest niepewne. Mamy już projekt Doskonały 2 mgprojekt/com/pl/doskonaly-2 na oku. Może ktoś z Was według niego buduje?

agrusz

Post autor: agrusz »

Jeśli chodzi o duże mieszkania w Warszawie, to ja ostatnio znalazłam ofertę Miasteczka Greenwood ( miasteczkogreenwood/pl/ ) . Jeszcze nie wiem, czy się na nie zdecydujemy, ale te mieszkania na razie nam się najbardziej podobają. Bardzo blisko są szkoły i przedszkola, a także dużo zieleni, no i dla nas bardzo ważne – plac zabaw na terenie osiedla. Niektóre już są gotowe do odbioru, więc jak ktoś szuka czegoś na teraz, to polecam się zainteresować właśnie tym osiedlem 😉

ina83

Post autor: ina83 »

Ja kupując mieszkanie zdecydowałam się na pomoc rzeczoznawcy. Z polecenia dostałam namiary na kancelarię Sipex - rzeczoznawcy.net/pl/rzeczoznawca-bielsko-biala/ . Ja również ich polecam. Zleciłam wykonanie operatu szacunkowego. Szybko dostałam co chciałam i od razu wiedziałam na co się decyduję. Bardzo udana współpraca i ogromna pomoc ze strony kancelarii Sipex.

rezo

Post autor: rezo »

Mnie interesowało znalezienie mieszkania w dobrej lokalizacji w Szczecinie. Z portali nieruchomości to w dobryadres/pl/ofertynieruchomosci/mieszkania według mnie jest sporo interesujących ofert. Nawet na ich stronie ich oferty się dobrze przegląda, wszystko opisane, sporo zdjęć.

ODPOWIEDZ