Jakie macie pomysły na zarabianie przez internet?
Siedzę ostatnio w google i szukam rożnych wskazówek co do zarabiania dodatkowo w ten sposob,
trochę ciekawych rzeczy znalazłem m.in tu aleksandraniedzielska/pl/22-pomysly-jak-zarabiac-przez-internet/ i tak sie zastanawiam ile osób rzeczywiście z internetowych biznesów wyciąga drobne jakieś,
a ile konkretnie na tym zarabia.
No i co się najbardziej opłaca?
Jakie macie pomysły na zarabianie przez internet?
-
Re: Jakie macie pomysły na zarabianie przez internet?
A czy nie lepiej byłoby się zdecydować na wyjazd do pracy za granicę? Ostatnio widziałam całkiem sporo ofert takiego zatrudnienia na stronie internetowej polandworkforce/com/praca-francja/. Co o tym sądzicie?
Zostań konsultantką Oriflame i tyle... Po co kombinować z nieznanymi firmami i mieć jeszcze z tego problemy, i zero zysku. Jak szukacie czegoś dodatkowego, żeby sobie drobić to najlepiej spróbować prac tego typu. A bycie konsultantką nie jest wcale trudne, możecie w sieci wiele informacji na ten temat sobie znaleźć.
Zauważyłam, że coraz więcej firm oferuje pracę zdalną. Nie wiem, czy to wynik pandemii, ale dostępne są też ciekawe oferty, jak ta info4serwis/pl/forum/ogloszenia-praca-f20/copywriter-poszukiwany-funkymedia-lodz-t5333.html . Agencja marketingowa Funkymedia szuka copywritera. Jeśli potraficie pisać kreatywne i ciekawe teksty, to spróbujcie, bo praca jest atrakcyjna.
Może niekoniecznie, że przez internet, ale ogólnie fajnie możecie sobie dorabiać jako konsultantka avon. Praca dla Avon daje tak naprawdę wiele możliwości, możecie się u nich naprawdę rozwinąć. No i co super zyskujecie super rabaty na ich produkty - co jeszcze bardziej zachęca.
Myślę, że taka praca Wrocław przez internet nie jest trudna do znalezienia. Wystarczy przejrzeć oferty na portalach, gdzie pracodawcy się ogłaszają. Teraz coraz więcej jest zawodów, które można wykonywać zdalnie z domu
Ciekawą ofertę pracy znalazłam tutaj: copywriter praca kraków w firmie Seolo. Zakres obowiązków ciekawy, nie nudny, ani zbytnio rozbudowany: pisanie różnych treści, prowadzenie blogów klientów, planowanie treści, publikacji itp - fajne, prawda? No i umożliwiają pracę hybrydową lub nawet w całości zdalną - a to bardzo kusząca opcja, prawda?:)
Zarabianie przez internet, czy praca zdalna to świetny pomysł. Pamiętaj oczywiście, że jeśli jest to umowa zlecenie lub umowa o pracę, to będziesz musiał się z tego rozliczyć. Jeśli nie znasz się na rozliczaniu podatku, to polecam ci ten artykuł http://www.organizatorzyimprez.pl/artyk ... aszly.html , z którego dowiesz się więcej na temat PIT 37.