Jakie macie pomysły na zarabianie przez internet?

Zapracowany

Post autor: Zapracowany »

Siedzę ostatnio w google i szukam rożnych wskazówek co do zarabiania dodatkowo w ten sposob,
trochę ciekawych rzeczy znalazłem m.in tu aleksandraniedzielska/pl/22-pomysly-jak-zarabiac-przez-internet/ i tak sie zastanawiam ile osób rzeczywiście z internetowych biznesów wyciąga drobne jakieś,
a ile konkretnie na tym zarabia.

No i co się najbardziej opłaca?

Kazika

Re: Jakie macie pomysły na zarabianie przez internet?

Post autor: Kazika »

A czy nie lepiej byłoby się zdecydować na wyjazd do pracy za granicę? Ostatnio widziałam całkiem sporo ofert takiego zatrudnienia na stronie internetowej polandworkforce/com/praca-francja/. Co o tym sądzicie?

iskierka

Post autor: iskierka »

Zostań konsultantką Oriflame i tyle... Po co kombinować z nieznanymi firmami i mieć jeszcze z tego problemy, i zero zysku. Jak szukacie czegoś dodatkowego, żeby sobie drobić to najlepiej spróbować prac tego typu. A bycie konsultantką nie jest wcale trudne, możecie w sieci wiele informacji na ten temat sobie znaleźć.

Doris

Post autor: Doris »

Zauważyłam, że coraz więcej firm oferuje pracę zdalną. Nie wiem, czy to wynik pandemii, ale dostępne są też ciekawe oferty, jak ta info4serwis/pl/forum/ogloszenia-praca-f20/copywriter-poszukiwany-funkymedia-lodz-t5333.html . Agencja marketingowa Funkymedia szuka copywritera. Jeśli potraficie pisać kreatywne i ciekawe teksty, to spróbujcie, bo praca jest atrakcyjna.

iskierka

Post autor: iskierka »

Może niekoniecznie, że przez internet, ale ogólnie fajnie możecie sobie dorabiać jako konsultantka avon. Praca dla Avon daje tak naprawdę wiele możliwości, możecie się u nich naprawdę rozwinąć. No i co super zyskujecie super rabaty na ich produkty - co jeszcze bardziej zachęca.

maklana

Post autor: maklana »

Myślę, że taka praca Wrocław przez internet nie jest trudna do znalezienia. Wystarczy przejrzeć oferty na portalach, gdzie pracodawcy się ogłaszają. Teraz coraz więcej jest zawodów, które można wykonywać zdalnie z domu

Maja

Post autor: Maja »

Ciekawą ofertę pracy znalazłam tutaj: copywriter praca kraków w firmie Seolo. Zakres obowiązków ciekawy, nie nudny, ani zbytnio rozbudowany: pisanie różnych treści, prowadzenie blogów klientów, planowanie treści, publikacji itp - fajne, prawda? No i umożliwiają pracę hybrydową lub nawet w całości zdalną - a to bardzo kusząca opcja, prawda?:)

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Zarabianie przez internet, czy praca zdalna to świetny pomysł. Pamiętaj oczywiście, że jeśli jest to umowa zlecenie lub umowa o pracę, to będziesz musiał się z tego rozliczyć. Jeśli nie znasz się na rozliczaniu podatku, to polecam ci ten artykuł http://www.organizatorzyimprez.pl/artyk ... aszly.html , z którego dowiesz się więcej na temat PIT 37.

ODPOWIEDZ